Přeskočit na hlavní obsah

FARMA ZVÍŘAT aneb Jsme si všichni rovni, ale někteří jsou rovnější - Aktualizace

 

 


 OSOBY A OBSAZENÍ


Slepice - Vedoucí útulku - od bývalých zaměstnanců zvaná jako " čiré zlo", "zrůda", " psychopat" apod. Moc ráda manipuluje lidi, hraje si na  chudinku, evid. to s muži velmi dobře umí, vyhrožuje konexemi na PČR a MP, kontakty Tam opravdu má (s kriminalisty jezdí na lovy). Lže jako když tiskne a štve lidi proti sobě. Ke zvířatům nemá žádný vztah, resp. je nesnáší. Množí berňáky, surikaty a jiné, samozřejmě pouze pro zisk. Vlastní pohřební službu, takže ke smrti má specifický vztah.

 


 Kohoutek - Zástupce vedoucí - čirý oportunista, který je rád, že  bere velmi solidní plat s příplatkem za vedení,  ale odpovědnost nechce mít žádnou. Nemusí  fakticky nic dělat, jen vysedává na lavičce a hulí jednu za druhou. Taky si rád něco z  útulku odveze. Je si jistý svou pozicí,  protože Slepici dohodil místo on a zasadil se o vyhození bývalé vedoucí, která po něm chtěla , aby něco dělal. Na pokyn Slepice udělá i špinavou práci, i když jemu jsou zvířata fakticky ukradená. Moc rád si hraje na znalého a  spravedlivého, přezdívá si "John Wick" :-))) Dnes 11.11. vše nejlepší k svátku, Kohoutku!!


                                         

  Vašík Pašík - současný zaměstnanec. Dříve velmi hodný člověk s láskou ke zvířatům, bohužel se přizpůsobil poměrům a nyní to  peče s vedením. Velmi dobře ví o zvěrstvech,  která se v útulku děla a dějí, ale dělá, že nic nevidí a nepamatuje se. Uvidíme, jak bude  vypovídat, až bude předvolán k výslechu. Paradoxem je, že to byl on, kdo chtěl začít věci řešit, aby bylo Slepici zabráněno v těchto hrůzách pokračovat.  Nabyl však dojmu, že řešení neexistuje, a  nakonec se s tím evidentně nějak vnitřně popasoval (zkrátka Pašík). Dál dělá Slepici podržtašku, všechno v podstatě oddře sám a je rád, že to tam  snad doklepe do důchodu. Teda, když nebude vystrkovat růžky. Dosvědčil vedení jejich  výmysl, na základě kterého byl vyhozen jeho kolega. Vašíku, FUJ!

 


Vlk - Současný zaměstnanec. Od začátku se choval tak, aby si nespálil  prsty. Typický "kam vítr, tam plášť". Morálka žádná, ale navenek příjemný člověk. Taky to  tam chce nějak doklepat, takže lže na potkání,  dokonce i policii. Před tou nemá jako bývalý  policista žádný respekt. Je si velice dobře  vědom toho, co se v útulku dělo a děje, a jaká  Slepice je, sám to o ní také říkal, ale jen tak, aby mu to nikdo nemohl dokázat.


František Dobrota (aka Fanda) - tak tento člověk je opravdový poklad. Pomůže, kde může, hlavně radou právního odborníka. Taktéž bývalý policista, věrný nohsled Slepičky, který ihned pochopil, jak se věci mají a jak neupadnout v nemilost. Jinak to je ale úplný blb.


Pytlík - ředitel TS (Tristní Sebranky) , který vyřvával, že jestli se na Slepičku provalí její podvod s Vendy, vykopne ji na hodinu....no, nestalo se.... Sám má evidentně máslo na hlavě a hlavně nechce nic dělat, z našich daní si hoví na teploučkém místečku, kde se šmelí o sto šest.


Krteček - zástupce ředitele a přímý nadřízený Slepičky. Slepice ho vydírá, tak jí tam trpí a přikrývá její průšvihy. Je hrdinou příběhu Krteček a jeho šmečka.....Jinak velký kamarád s Kohoutkem, místo, kde se nic nemusí, mu nakonec dohodil on. Krtkovi útulek smrdí a zvířata nesnáší. V podstatě byl šťastný dokud o útulku nevěděl a dokud jsme nezačali věci řešit my, tak se za tři roky v útulku neukázal.



Pupínek - nový zaměstnanec od začátku prosince. Obdivně vzhlíží k Fanouškovi, protože sám není schopen si ani uprdnout. Výborně zapadl do bandy místních blbečků, kteří před ostatními ventilují své tělesné potřeby. V tomto srovnání bylo opravdu nespravedlivé nazvat Fanouše blbem. Jestli tento materiál zůstane v útulku dál, potěš nás (a Jaro) pánbůh!


Pirát Pinocchio zvaný Pipi - je to náš nově zvolený náměstek nejvyšší paní Kocourkova, Modrovlásky. Před volbami sliboval, potom i po volbách. Nedodržel vůbec nic a ještě má tu drzost chvástat se na FB svými úspěchy a splněnými sliby. Jak se ukázalo, kryje svého kamarádíčka Krtečka z TS a rozkrádačky celého vedení. Na oko poslal do TS kontrolu, výsledky zatím samozřejmě žádné. Hlavně zařídil, aby TS nadále spravovala útulek a mohla se doplňovat dokumentace dle libosti, aby už nikdo nikdy nemohl nic prokázat. Taktéž bylo potřeba zařídit, aby se současní zaměstnanci jak TS, tak přímo útulku, báli vypovídat, čímž už Pipi nekryje jen krádeže veřejného majetku, ale také trestné činy! Opravdu chcete platit takového panáčka na radnici? A slintá si na bundu :o)))


Modrovláska - nejvyšší vládkyně kocourkovské radnice. Na první pohled velmi sympatická dáma. Bohužel má nějaké občanské inciativy "kdesi" a neobtěžuje se ani odpovědět na vznesené připomínky. Hlavně ovšem neopomíná pohrozit, aby se nikdo neopovažoval dotknout se jejího Pinocchia, takže má k němu - hádám - takový zvláštní mateřsko-ochranitelský vztah, když jí je evidentně jedno, jak bude sama vypadat. Zapadla velmi dobře do šlechtické partičky na radnici, která nám tu za naše peníze vládne.  Když to nic nestojí, tak "kecy v kleci" a "sliby chyby" a když přijde na věc, výhružky... ještě uvidíme, jestli neprodala svoji duši.



Duo Nová Šiška - bývalí smluvní veterináři útrpku. Předvedli úchvatné vystoupení na jednání zastupitelstva, kdy obhajovali svoje přisluhovačství Slepici. Obzvláště Novému to lhaní jde velmi dobře. Šiška už si není tak jistá v kramflecích, protože je po celém Kocourkově známá tím, že už byla pro chlast vyhozena z několika míst, takže jí asi není úplně příjemné se jakkoliv zviditelňovat. Tihle dva už svoji duši prodali docela určitě. Veterinář Nový je zase známý tím, že ordinuje doslova za "hubičku". Někdy mu údajně ale stačí podívat se ženské na prsa....Nic proti tomu, ale pečovat o zvířata tomuto člověku nemělo být dovoleno nikdy!



JUDr. King aka Zdenda - advokát Slepice. Taktéž přispěl do vystoupení před zastupitelstvem. Docela se divím, že nesklidil potlesk, bylo to opravdu k popukání. Jsem fakt zvědavá, jestli bude Slepici zastupovat i po zahájení trestního stíhání. To opravdu nebude záviděníhodná pozice! Prachy jsou ale prachy a těch Slepice z těch nebožtíků má! Když ji tento klaun o nějaké ty prachy stáhne, mně to vadit rozhodně nebude. Dokonce se zdá, že Slepici docela slušně vodí za nos. Výkon zatím žádný valný rozhodně nepředvedl. Takže jestli bude u soudu Slepici obhajovat on, tak hurá!


Mgr. Koniášová - právnička Tristní sebranky a profesionální lhářka, co k tomu dodat. Až zjistí, jak o ní Slepice mluví, třeba zalituje....říkala jsem si: "Odkud ten protekcionismus ze strany městské šlechty?" , kokrétně pak Modrovlásky, a ona je to její kamarádka! No, a zase to tu máme!!! Ještě ke všemu dohazuje zakázky tristní sebranky svému bývalému zaměstnavateli, kde působila jako koncipientka...

Komentáře

Anonymní píše…
https://ulozto.live/watch/4330
Anonymní píše…
https://ulozto.live/watch/4342
Anonymní píše…
https://ulozto.live/watch/yGMjY_AoHM

Populární příspěvky z tohoto blogu

O tom, jak zase jednou pravda a láska nezvítězila na lží a nenávistí

  Tak dnes to bude jenom o tom jednom - našem hrdinovi cti a pravdy - Vašíkovi Pašíkovi. Extra výkon, který předvedl u soudního jednání v pozici svědka, by mu mohl závidět i lecjaký šmejd. Po předposledním setkání jsem si tedy o Vašíkovi a jeho morálce mohla myslet leccos, přesto jsem z nějakého prapodivného důvodu věřila, že řekne a dosvědčí to, co slíbil, že řekne a dosvědčí. Nikdy jsem ho do ničeho nenutila, nic jsem od něj nechtěla. Jen, aby potvrdil, co byla pravda. A ejhle! U soudu Vašík v některých případech ztratil paměť, v některých si zase pamatoval až moc dobře --- a hlavně neuvěřitelně. Kdyby se mnou vážený pan soudce tzv. nevytřel podlahu a dovolil mi klást svědkovi připravené otázky, jistě by se bývalo prokázalo, jak to s oním "čestným" prohlášením Vašíka Pašíka je. Při našem posledním osobním rozhovoru se několikát, resp. opakovaně Vašík rozčiloval, že jsem ho svými články de facto zahrnula do "party blbečků". Byl to evidentně jen únikový manévr, ab

Případ fenky Vendy aneb Jak to jednou nakonec dobře dopadlo

  Z výpovědi bývalé zaměstnankyně útulku: „Dne 4. 5. 2022 byla v městském útulku zaevidována fenka bernského salašnického psa, která byla údajně uvázána na Hradečnici a opuštěna svým majitelem. Ve skutečnosti se jednalo o fenku vedoucí útulku H., která obchoduje se štěňaty bernského salašnického psa a množí i jiná zvířata, a feny se rozhodla zbavit, protože již po několikáté nezabřezla. O tomto svém úmyslu hovořila otevřeně již několik dní předem před svými zaměstnanci a zřejmě i před některými členy MP a smluvním veterinářem.  Netajila se ani s tím, že pokud ji někdo do týdne neadoptuje, nechá ji utratit. Fenka byla tedy do útulku přijata, následoval příjezd hlídky MP, která sepsala protokol o nálezu. Fence bylo přiřazeno evidenční číslo 58, dostala jméno Agi (původní jméno bylo Vendy), odhadovaný věk byl uveden 3-4 roky (fenka byla pětiletá). S veterinářem bylo domluveno čipování a očkování. Nabídka k adopci byla umístěna na webové stránky útulku. Dne 15. 5. 2022 byla Agi předána nov